A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Для дітей створили безкоштовну онлайн-бібіліотеку

Місія проєкту «Library for All» – дати всім дітям доступ до читання найкращих книжок. Про це написали на сторінці проєкту. Там розміщені сотні дитячих книжок українською та англійською мовами. Застосунок безкоштовний. Весь контент легальний: засновники купують ліцензії у правовласників. «На вас чекають сотні класних дитячих книжок українською та англійською мовами. Ці книжки плекають допитливість, лоскочуть уяву, живлять мрії, втішають, навчають та надихають», – зазначають автори. Проєкт було створено за підтримки організації «Save the Children» та в партнерстві з Міністерством освіти і науки України.  «Онлайн-бібліотека містить українськомовні книги для дітей початкової школи. Книги українською мовою охоплюють широкий спектр інтересів, щоб зацікавити кожну дитину і продовжувати виховувати любов до читання», – зазначили під час запуску в міністерстві.

13:24 17.01.2024

«Освіторія» розпочинає вебінари для директорів та завучів шкіл про подолання освітніх втрат

З 25 січня по 29 лютого відбудеться серія безплатних вебінарів про подолання освітніх втрат на рівні навчальних закладів для директорів та завучів закладів загальної середньої освіти. Вебінари проведуть освітні управлінці-практики, а також досвідчені експерти різного профілю. Вебінари проходитимуть протягом шести тижнів щовівторка та щочетверга о 18:00 на платформі Zoom.

13:20 17.01.2024

Всеукраїнська науково-практична конференція «Теорія і практика формування громадянської компетентності учнівства різних вікових груп в умовах становлення Нової української школи (досвід воєнного часу)»

Шановні колеги! Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Теорія і практика формування громадянської компетентності учнівства різних вікових груп в умовах становлення Нової української школи (досвід воєнного часу)», що відбудеться 28 березня 2024 року.

12:05 17.01.2024

Інформаційні ресурси

КЗ "ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ" інформує, що на онлайн ресурсі «Портал освіти Новим громадам» (https://salarinternational.org.ua/ua/3-effective-school-management/) розміщено нові матеріали. Якщо вас цікавлять питання:

16:50 16.01.2024

Онлайн-семінар «Застосування методів мнемотехніки як технології ефективного засвоєння інформації в умовах дистанційної роботи»

16 січня 2024 року для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти громади педагогами КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО» було проведено онлайн-семінар в режимі зум-конференції на тему «Застосування методів мнемотехніки як технології ефективного засвоєння інформації в умовах дистанційної роботи».

16:30 16.01.2024

Вхід для адміністратора