A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Жовто-блакитне серце: робимо валентинки для ЗСУ

Не підтримуєте День Св. Валентина, але ваші учні все одно чекають невеличкого свята? Маємо для вас кілька креативних ідей. Чому б не використати 14 лютого як ще один привід підтримати наших захисників та захисниць на передовій. Зібрали способи, як зробити валентинки зворушливими та щирими.

08:59 12.02.2024

Опитування вчителів 2024 «Моніторинг готовності та потреб вчителів щодо використання цифрових засобів та ІКТ»

ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Інститутом цифровізації освіти НАПН України до 31 березня 2024 р. проводить всеукраїнське онлайн-опитування вчителів щодо використання ними цифрових засобів та ІКТ.

08:27 08.02.2024

Платформа BioDigital корисний ресурс для біологів

Платформа BioDigital Human є медично точною віртуальною картою людського організму, яка складається з понад 8 000 індивідуально вибираємих анатомічних структур, 600 симульованих захворювань та інструментарію для мапування та візуалізації даних. Це вбудовуване в повній мірі хмарне програмне забезпечення доступне на восьми мовах для використання на будь-якому стаціонарному комп'ютері, мобільному пристрої або в режимі доповненої (AR) чи віртуальної (VR) реальності в межах освітнього процесу.

21:17 07.02.2024

Вхід для адміністратора