A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Подружіться вже з тим ШІ: 16 простих і практичних інструментів

Світом шириться нове поняття — «цифрова бідність». На виставці Bett у Лондоні цифрову бідність визначають як «нездатність повноцінно взаємодіяти з онлайн-світом, коли, де і як це потрібно». І наводять статистику: у ​​Великій Британії 10 мільйонів людей не мають найпростіших навичок користування комп’ютером чи Інтернетом. 20% молодих людей у ​​віці 8-24 років не мають можливості вийти в Інтернет. В Україні такої статистики бракує. Але щоб не наздоганяти цифрове майбутнє освіти, варто вже сьогодні подружитись нарешті з тим ШІ. Можна непоспіхом. Головне — з допитливістю й розумінням, як саме це допоможе покращити навчальний процес. Підготували для вас 16 простих інструментів на щодень.  Звісно, в Україні вчитель не може просто так витягнути з кишені кредитну картку й придбати всі найпросунутіші рекламовані ресурси. Тому пропонуємо вам добірку безкоштовних, але якісних інструментів, які точно вас не розчарують.

10:33 19.02.2024

Презентації підручників для 7 класу «Географія»

Тривають презентації авторських концепцій підручників, поданих на конкурсний відбір підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (7 клас). Сьогодні представляємо підручники з географії.

08:47 16.02.2024

Презентації підручників для 7 класу «Алгебра», «Геометрія», «Математика»

Продовжуємо ознайомлюватися з авторськими концепціями підручників, поданих на конкурсний відбір підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (7 клас). Представляємо підручники з математичної освітної галузі.

08:41 16.02.2024

Вхід для адміністратора