A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Засідання Клубу сучасного педагога «Цифрові горизонти»

Дата: 19.02.2024 16:04
Кількість переглядів: 21

16 лютого 2024 року відкрив двері Клуб сучасного педагога «Цифрові горизонти». Перше засідання Клубу відбулося на базі КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО».

Враженнями від зустрічі поділилася спікерка заходу Аліна Трощій: «Я дуже задоволена результатами нашої зустрічі! Педагоги проявили великий інтерес до теми та активно взяли участь у дискусіях. Вони освоїли практичні аспекти використання онлайн-сервісів Freepik, Remove та Convertіo для створення мнемотаблиць і вже мають конкретні ідеї, як впроваджувати ці знання у своїй роботі з дітьми.

Для мене було особливо приємно бачити, як швидко учасники засвоювали новий матеріал та виявляли творчий підхід до його використання. Вони ставили цікаві питання, ділилися власними ідеями та досвідом.

Важливою складовою семінару була практична частина, де колеги мали можливість самостійно спробувати створити мнемотаблиці з використанням отриманих знань. Я відчувала підтримку та зацікавленість кожного учасника, що свідчить про успішність проведення заходу.

Я вірю, що засвоєні знання допоможуть педагогам дошкільної освіти зробити освітній процес ще більш сучасним, творчим та креативним. Це був чудовий досвід спільного навчання та обміну ідеями і я вдячна всім учасникам за їхню активну участь та відкритість».



« повернутися

Вхід для адміністратора