A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Вітаємо з перемогою!

З метою популяризації творчої спадщини Тараса Шевченка і утвердження його духовних заповідей як важливих чинників консолідації суспільства було проведено Всеукраїнський  конкурс учнівської творчості. У номінації «Література» брали участь учні 5-11 класів, їх роботи були присвячені національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність. Епіграфом до учнівських робіт стали слова Кобзаря:               «Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине. – Слава не поляже». Твори  були різноманітні за жанром, оригінальні, змістовні. Кращою стала робота учениці 10 класу КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» Атакішиєвої Єлизавети. Учасниця обрала непростий жанр – есе, змогла передати свої думки і почуття, розкрити тему. Її роботу високо оцінило журі  і дівчина посіла третє місце на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.

13:31 30.01.2024

Бібліотека цифрових реусурсів для уроків громадянської освіти

Громадянська освіта – навчальний предмет, який вимагає від педагога ґрунтовної підготовки та всесторонньої обізнаності. Адже в цьому курсі учні опановують економічну теорію та практику, розвивають власну медіаграмотність, здобувають навички конфліктології, досліджують свою ідентичність, вчаться створювати громадські організації та бути активними громадянами власної громади і це лише невелика частина загальних знань та вмінь, які здобувають діти впродовж вивчення курсу. Як підготуватись до уроку швидко та якісно? Зацікавити учнів темою та стимулювати до активності в даному напрямку? Пропоную вам перелік ресурсів, які стосуються різних розділів курсу та дозволяють урізноманітнити і покращити якість викладання цього надзвичайно важливого та цікавого предмета:

08:49 30.01.2024

Конкурс Wonderful Winter World

Запрошуємо учнів та вчителів англійської мови початкових класів взяти участь у творчому конкурсі Wonderful Winter World видавництва National Geographic Learning в Україні та компанії «Лінгвіст»!

08:46 30.01.2024

VI Міжнародний конкурс для студентів і школярів «Реклама-Фест»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» повідомляє, що 16 – 17 травня 2024 року на базі Одеського національного економічного університету буде проведено VI Міжнародний конкурс для студентів і школярів «Реклама-Фест».

08:45 30.01.2024

Онлайн-презентація посібника від МОН «Як говорити про російсько-українську війну в школі. Уроки стійкості, боротьби та перемог»

5 лютого о 12:00 відбудеться онлайн-презентація посібника від МОН «Як говорити про російсько-українську війну в школі. Уроки стійкості, боротьби та перемог». 

08:42 30.01.2024

XIII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»

ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» та Федерація профспілок України оголошують про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024» до Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня.

08:00 30.01.2024

Вебінар "Особливості проведення атестації педагогічних праціваників у 2023/2024 н.р."

24 січня 2024 року директором КЗ "ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ" Аллою Косточкою був проведений вебінар для педагогічних працівників КЗ "ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2" на тему: "Особливості проведення атестації педагогічних праціваників у 2023/2024 н.р.".

15:30 25.01.2024

Просто та швидко: три лайфхаки для створення презентацій у Canva

Canva – зручний та простий у користуванні інструмент для візуалізації даних. Із його допомогою можна легко і швидко створити цікаві та інформативні презентації, які допоможуть провести урок та привернути увагу учнів. Canva дійсно максимально проста у користуванні, а для того, аби вам було ще простіше, пропонуємо кілька корисних порад, що стануть у пригоді під час роботи над презентаціями. 

08:30 25.01.2024

Вхід для адміністратора