A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Всеукраїнські олімпіади з інформатики

Громадська організація «Федерація олімпіадного програмування», до якої входять члени журі Всеукраїнської олімпіади з інформатики, провідні викладачі та тренери зі всієї України, проводить у цьому навчальному році декілька Всеукраїнських олімпіад з інформатики.

09:58 08.01.2024

Оголошено результати конкурсного відбору посібників, поданих на конкурсний відбір посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (1 клас)

Оголошено результати конкурсного відбору посібників, поданих на конкурсний відбір посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (1 клас). 

08:50 08.01.2024

Навчальні втрати: діагностика та шляхи подолання

З 3 по 5 січня 2024 року для директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, керівників професійних спільнот вчителів громади та вчителів предметників відбулися зустрічі у межах воркшопу на тему: «Навчальні втрати: діагностика та шляхи подолання».

13:44 05.01.2024

Для вчителів створили онлайн-курс про стратегії та технології проведення уроків у дистанційному та змішаному форматах

«ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання» – це безплатний курс для вчителів 1-11 класів усіх освітніх галузей, які хочуть навчитися сучасними технологіями дистанційного та змішаного навчання від експертів з України, США і Великої Британії, а також ознайомитися з практичними кейсами від відомих вчителів-практиків. Цей курс створено ГС «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE).

09:21 05.01.2024

У МОЗ нагадали телефони гарячих ліній з психологічної підтримки

Міністерство охорони здоров’я України опублікувало контакти служб, куди українці й українки можуть звернутися, якщо відчувають емоційну напругу, страх, паніку чи інші емоції, з якими важко впоратися самотужки.

09:09 05.01.2024

Безплатний курс із володіння хмарними технологіями та сервісами на базі ШІ: запрошують освітян

Програма курсу розрахована на вчителів середньої школи та викладачів вишів із різним рівнем володіння інструментами ШІ та обізнаності з сучасними технологіями навчання.

09:08 05.01.2024

Вхід для адміністратора