A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Всеукраїнські олімпіади з інформатики

Дата: 08.01.2024 09:58
Кількість переглядів: 16

Громадська організація «Федерація олімпіадного програмування», до якої входять члени журі Всеукраїнської олімпіади з інформатики, провідні викладачі та тренери зі всієї України, проводить у цьому навчальному році декілька Всеукраїнських олімпіад з інформатики.

Буде проведено Всеукраїнську юніорську олімпіаду з інформатики (для тих, хто народився у 2009+ році) та Всеукраїнську дівочу олімпіаду з інформатики (для дівчат, які навчаються у школі). Ці дві Всеукраїнські олімпіади відбудуться одночасно на одному наборі задач, але з різними рейтинговими таблицями. Кожна олімпіада складається з двох етапів: відбіркового та фінального.

Мета юніорської олімпіади — популяризувати інформатику та дати можливість позмагатися на міжнародному рівні учням середньої школи, яким складно потрапити на Міжнародну олімпіаду з інформатики через свій вік. Саме тому учасники мають бути принаймні 2009-го року народження. Мета дівочої олімпіади — популяризувати інформатику (програмування) серед дівчат, які навчаються у школі. Переможці всіх цих олімпіад отримають кубки та медалі. Участь в усіх олімпіад є повністю безоплатною.

Детальніше з форматом проведення можна ознайомитися за покликанням https://oi.in.ua/ujgoi-2024-start/

Реєстрація на усі олімпіади доступна за покликанням https://reg.uoi.ua/.

https://zakinppo.org.ua/novyny/vseukrainski-olimpiady-z-informatyky/


« повернутися

Вхід для адміністратора