A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Оголошено результати конкурсного відбору посібників, поданих на конкурсний відбір посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (1 клас)

Дата: 08.01.2024 08:50
Кількість переглядів: 14

Оголошено результати конкурсного відбору посібників, поданих на конкурсний відбір посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (1 клас). 

До переліку посібників для 1 класу закладів загальної середньої освіти, які можуть видаватися за кошти державного бюджету конкурсна комісія пропонує включити наступні:

1. «Українська мова. Буквар» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 6-и частинах) (авт. Вашуленко М. С., Вашуленко О. В., Прищепа О. Ю.).

2. «Українська мова. Буквар» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 4-х частинах) (авт. Кравцова Н. М., Придаток О. Д.).

3. «Українська мова. Буквар» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 6-и частинах) (авт. Пономарьова К. І.).

4. «Українська мова» навчальний посібник для 1 класу з навчанням угорською мовою закладів загальної середньої освіти (у 4-х частинах, з аудіосупроводом) (авт. Криган С. Г., Сергійчук Ю. П.).

5. «Українська мова» навчальний посібник для 1 класу з навчанням румунською мовою закладів загальної середньої освіти (у 6-и частинах, з аудіосупроводом) (авт. Петрук О. М.).

 

6. «Математика» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 3-х частинах) (авт. Листопад Н. П.).

7. «Математика» навчальний посібник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 3-х частинах) (авт. Скворцова С. О., Онопрієнко О. В.).

Із повним текстом протоколу засідань конкурсної комісії можна ознайомитися в рубриці “Конкурсний відбір посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (1 клас)” на сайті ДНУ “ІМЗО”. 

Нагадаємо, з 11 до 15 грудня 2023 року було проведено онлайн-презентації авторських концепцій посібників, поданих на конкурсний відбір посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (1 клас). Презентації відбувалися на YouTube-каналі ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».  

Вибір здійснювався згідно з наказом МОН від 02.10.2023 № 1183 «Про проведення конкурсного відбору посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників у 2023-2024 роках (1 клас). 

https://znayshov.com/news


« повернутися

Вхід для адміністратора