A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

«Освіторія» розпочинає вебінари для директорів та завучів шкіл про подолання освітніх втрат

Дата: 17.01.2024 13:20
Кількість переглядів: 17

З 25 січня по 29 лютого відбудеться серія безплатних вебінарів про подолання освітніх втрат на рівні навчальних закладів для директорів та завучів закладів загальної середньої освіти. Вебінари проведуть освітні управлінці-практики, а також досвідчені експерти різного профілю.

Вебінари проходитимуть протягом шести тижнів щовівторка та щочетверга о 18:00 на платформі Zoom.

Слухачі дізнаються про організацію навчання в різних форматах і для учнівства різних категорій, а також про юридичні та психологічні аспекти. Зможуть ознайомитися з конкретними прикладами концепцій навчальних закладів, спрямованими на подолання освітніх втрат, а також поставити запитання експертам і отримати відповіді у режимі реального часу.

Перші вебінари відбудуться:

  • 25 січня – «Виклики організації освітнього процесу для дітей за кордоном». Спікерка: Наталя Байтемірова, експертка з управління освітою, фахівчиня з освіти в надзвичайних ситуаціях. Реєструйтеся: https://bit.ly/3U5r2ZG
  • 30 січня – «Нормативно-правове забезпечення дистанційної та змішаної форми освіти. Специфіка, проблеми, рішення». Спікерка: Олена Святенко, заступниця директора департаменту інституційного аудиту ДСЯО. Реєструйтеся: https://bit.ly/3U3aSja
  • 1 лютого – «Освітні втрати чи уповільнення? Психологічні основи мотивації дітей в умовах війни, нестабільності та стресу». Спікерка: Катерина Гольцберг, дитяча і сімейна психологиня, президентка Професійної асоціації дитячих аналітичних психологів. Реєструйтеся: https://bit.ly/3tOxVDY

Детальні анонси про ці та наступні вебінари, лінки на форми реєстрації будуть публікуватися у фейсбуці «Освіторії». Уважно стежте за оновленнями на цій сторінці, адже у програмі можливі зміни.

Серію вебінарів реалізує громадська спілка «Освіторія» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України (МОН) за підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE) у межах проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат».


« повернутися

Вхід для адміністратора