A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

День вишиванки в закладах освіти Височанської громади

Сьогодні вся Україна, а також кожний куточок планети, де живуть українці, перетворюється на фантастичну красу української вишиванки. Учні, вихованці та працівники закладів освіти Височанської громади долучилися до відзначення Дня вишиванки.

15:19 18.05.2023

Медіаграмотний спротив: два онлайн-курси для підвищення кваліфікації

Колеги, раді представити вам нову освітню програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників  ― «МЕДІАГРАМОТНИЙ СПРОТИВ». Що це? Це два онлайн-курси: «Медіаграмотний спротив: будуємо аргументовані діалоги» та «Медіаграмотний спротив: спілкуємось на рівних». Вони розроблені з урахуванням необхідності формування і розвитку мовно-комунікативної компетентності педагогічних працівників у контексті нових викликів інформаційного медіапростору. Для кого ці курси? Ці онлайн-курси для вас:

09:56 18.05.2023

Опанування професійних компетентностей: поради для директорів закладів освіти

Як директору школи приділити увагу власному професійному розвитку? Розповідаємо про виклики й поради щодо опанування ключових компетентностей керівниками закладів середньої освіти.

19:52 15.05.2023

День пам'яті та примирення

8 травня 2023 року Україна разом Європою та США відзначає День пам'яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні. Близько 8-10 мільйонів українців загинули у війні 1939-1945 року. Пам'ять означає, що ми пам'ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення - що країни Європи уклали мир після війни.

08:00 08.05.2023

Вхід для адміністратора