A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Навігація «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

Міністерство освіти і науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти додали нові матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту» на сайті Міністерства. Рубрику можна знайти за покликанням: https://bit.ly/3oHZY4R

10:47 02.05.2023

26 квітня – День Чорнобильської трагедії

26 квітня−День Чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф. У цей день у 1986 році на Чорнобильській атомній станції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів.

07:53 26.04.2023

Вчителі обов'язково проходитимуть курс з психологічної підтримки

Відтепер щонайменше 10% від кількості годин, передбачених на підвищення кваліфікації вчителів, обов’язково мають спрямовуватися на вдосконалення знань і навичок щодо надання психологічної підтримки учням.

09:39 12.04.2023

Підсумки Всеукраїнського конкурсу есе «Мій Шевченко»

З метою популяризації творчої спадщини Т. Г. Шевченка, актуалізації пам’яті про Кобзаря та його ролі у закладанні духовних основ української нації, утвердження морально-етичних заповідей митця як важливого чинника консолідації суспільства, національно-патріотичного виховання здобувачів середньої освіти, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, підтримки і стимулювання талановитої молоді і творчої праці педагогів з 15 лютого до 12 березня 2023 року Громадською організацією «Інноваційні обрії України» було проведено Всеукраїнський конкурс есе «Мій Шевченко» у номінаціях за віковими категоріями: здобувачі освіти середніх класів закладів загальної середньої освіти (5-8 класи), здобувачі освіти старших класів закладів загальної середньої освіти (9-11 класи).

07:21 12.04.2023

Вебінар на тему “Проєктне навчання: ресурси та інструменти для розроблення й впровадження в освітньому процесі НУШ”

На сьогодні проєктне навчання є дієвим інструментом для розвитку в учнів наскрізних умінь та навичок ХХІ століття. Розкриваємо цікаві підходи до реалізації проєтного навчання в освітньому процесі з використанням можливостей вебплатформи “Всеукраїнська школа онлайн”.

15:05 07.04.2023

Безкоштовний курс "НУШ: базова середня освіта"

У межах впровадження реформи «Нова українська школа» ГС «Освіторія» разом з Міністерством освіти та науки України, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) створили безоплатний курс «НУШ: базова середня освіта» для підвищення кваліфікації вчителів середньої школи. Навчальні студії уже доступні на платформі О.університет.

14:08 06.04.2023

ВІТАЄМО!!!

З метою популяризації охорони та зміцнення здоров'я та пропаганди здорового способу життя, формування валеологічної культури, залучення учнівської молоді до практичних досліджень щодо оздоровлення дітей та молоді  з 16 лютого по 16   березня    2023   року   відбувся   обласний   конкурс   учнівських   науково-дослідницьких робіт «Валеологічна культура – вибір ХХІ століття» в дистанційній формі.

08:46 06.04.2023

ПРОЄКТ «НАВЧАЄМОСЬ РАЗОМ» СПІЛЬНО З ОЛЕКСАНДРОМ ПЕДАНОМ ЗАПУСКАЮТЬ YOUTUBE-ПРОЄКТ «ІСТОРІЇ НЕ З ПІДРУЧНИКІВ» ПРО ЦІННІСТЬ ОСВІТИ

На YouTube стартував проєкт «Історії не з підручників» – у ньому директори шкіл, вчителі, учні та їхні батьки показують Нову українську школу як місце, де формуються цінності українців. Його реалізовують Проєкт «Навчаємось разом», що співфінансується ЄС та Міністерством закордонних справ Фінляндії, спільно з громадським активістом і телеведучим Олександром Педаном. Перше відео проєкту оприлюднено сьогодні, 30 березня 2023 року, на YouTube-каналі «Педан Може».

14:55 03.04.2023

Вхід для адміністратора