A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

ПІДТРИМАЙ ДИТИНУ: ПСИХОЛОГІЧНІ ХВИЛИНКИ НА ПЕРЕРВАХ

У межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської МОН спільно з ГО «Підтримай дитину» та проєктом «Подбай про себе», ГО «Асоціація дієвих психологів України» нагадують про важливість для дітей рухових вправ, які допоможуть зняти напругу між уроками, відволіктися та розважитися.

16:51 23.03.2023

Ознайомлення з підручниками для 6 класу від видавництва «Ранок»

Видавництво «Ранок» раде повідомити, що підготовлені підручники для 6 класу закладів загальної середньої освіти отримали гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (наказ МОН України від 08.03.2023 № 254) та братимуть участь у конкурсному відборі підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників у 2023-2024 роках (5-6 клас). Ознайомитися з підручниками для 6 класу від видавництва «Ранок» можна за посиланням.

11:39 23.03.2023

Яким буде ЗНО для вчителів математики та мови і літератури

У 2023 році вперше відбудеться сертифікація вчителів української мови та літератури і математики, які викладають у базовій середній школі. Участь у пілотній сертифікації зможуть узяти по 500 вчителів-предметників мовно-літературної та математичної освітніх галузей. Український центр оцінювання якості освіти підготував роз’яснення, як педагогам готуватись до першого етапу сертифікації – зовнішнього незалежного оцінювання фахових знань і вмінь вчителів-предметників.

11:01 23.03.2023

Маємо створити умови для вільної роботи вчителів, – міністр

Міністерство освіти і науки за керівництва міністра Оксена Лісового акцентуватиме свою увагу на зміні культури у школі, зокрема, у підходах до освітнього менеджменту та створення умов для творчої вільної роботи вчителів.

10:19 22.03.2023

ПРЕЗЕНТОВАНО ПОСІБНИК ПРО СУЧАСНІ ПІДХОДИ І ТЕХНОЛОГІЇ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Презентовано посібник «Використання освітніх онлайн-матеріалів: сучасні підходи і технології Нової української школи», розроблений колективом Українського інституту розвитку освіти.

09:05 20.03.2023

Вхід для адміністратора