A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Правила дорожнього руху вивчатимуть у школі

У парламенті триває розгляд законопроекту, ухвалення якого зробить обов'язковим набуття дітьми під час навчання компетентностей і знань про безпеку дорожнього руху.

08:27 11.08.2023

Як учителю покращити психічне здоров’я в період онлайн-навчання

Українська система освіти вже кілька років поспіль відчуває на собі катастрофічні впливи спочатку пандемії коронавірусу, а згодом повномасштабного вторгнення росії. За цей час учителі навчилися працювати онлайн. І хоча переважна більшість українських шкіл має шанс розпочати новий навчальний рік у «живому» форматі, перспектива онлайн-навчання для багатьох педагогів лишаєтья досить імовірною. 

09:53 09.08.2023

Захист дитини в соцмережах та інтернеті: рекомендації спеціалістів

Сучасні діти не можуть собі уявити світ без інтернету, соціальних мереж чи онлайн-ігор – це для них такі самі очевидні речі, як для нас із вами світло чи вода вдома. В Україні 96% дітей віком 10–17 років постійно користуються інтернетом. Онлайн-світ формує світогляд дитини, впливає на сімейні стосунки, допомагає навчатися, розвиває уяву, змінює дружбу та перші романтичні (та часто навіть інтимні) стосунки сучасних дітей. Разом із тим, він створює безліч новітніх ризиків для маленьких користувачів.

09:25 02.08.2023

Вхід для адміністратора