A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Робота локації «Сертифікація вчителів початкової школи»

«Сучасний педагог – це вмотивований учитель-новатор, що має можливість розвиватися та свободу впроваджувати нові напрацювання. Задекларувати себе таким може, звичайно кожен. Проте переступити межу заангажованого сприйняття педагогічної діяльності й по-справжньому утвердитися у своїй професії вдасться лише через зовнішню оцінку.» - таку думку висловлюють вчителі, які стоять в авангарді сучасної педагогіки.

20:44 31.08.2023

ЛОКАЦІЯ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

30 серпня 2023 року в межах серпневого педагогічного форуму педагогічних працівників Височанської селищної ради відбулася локація вчителів фізичної культури з теми «Розвиток фізичної культури та спорту».

17:11 31.08.2023

РОБОТА ЛОКАЦІЇ З НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

30 серпня 2023 року в межах серпневого педагогічного форуму педагогічних працівників Височанської селищної ради під час роботи локації «Національно-патріотичне виховання в ЗДО» було розкрито особливості організації національно-патріотичного виховання в закладах дошкільної освіти.

17:02 31.08.2023

Робота локації «Дистанційна робота в ЗДО»

У межах серпневого педагогічного форуму педагогічних працівників Височанської селищної ради «Разом до знань! Разом до перемоги!» під час роботи на локації «Дистанційна робота в ЗДО» було висвітлено та обговорено наступні питання:

16:55 31.08.2023

Вхід для адміністратора