A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Всеукраїнський вебінар від the LEGO Foundation для закладів дошкільної освіти

16 листопада відбувся Всеукраїнський вебінар від команди The LEGO Foundation для закладів дошкільної освіти щодо імплементації проєкту «Create with Anything» («Створюй із будь-чого»). Цей проєкт дозволяє зреалізувати найсміливіші ідеї з використанням довколишніх матеріалів (паперу, пластикових пляшок, картону або інших використаних матеріалів) як у закладі освіти, так і вдома з батьками.

11:54 22.11.2023

МОН НЕ ЗАБОРОНЯЛО КОРИСТУВАТИСЯ ГАДЖЕТАМИ В ШКОЛАХ — СПРОСТОВУЄМО ІНФОРМАЦІЮ З МЕДІА

У звʼязку з поширенням неправдивої інформації в онлайн-медіа про те, що МОН заборонило користуватися гаджетами в школах, повідомляємо: Міністерство освіти і науки України не ухвалювало рішень щодо заборони користуватися гаджетами в закладах загальної середньої освіти.

08:49 14.11.2023

ЩОДО БЕЗПЕКОВИХ АСПЕКТІВ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Міністерство освіти і науки України нагадує: під час воєнного стану пріоритетом в освіті є створення безпечних умов навчання. Для нас визначення формату проведення занять у закладах освіти, життя та здоров’я українців — це пріоритет.

09:24 07.11.2023

Семінар-практикум «Атестація педагогічних працівників по-новому: що треба знати»

3 листопада 2023 року з метою надання допомоги в питанні проведення атестацій педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році КОМУНАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» було проведено семінар-практикум «Атестація педагогічних працівників по-новому: що треба знати».

10:17 06.11.2023

Вітаємо з нагородою!

З нагоди Дня працівника освіти та за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України нагороджені Влащенко Катерина Леонідівна, директорка Комунального закладу «Центр позашкільної освіти «Джерело» Височанської селищної ради Харківського району Харківської області» та її заступниця з навчально-методичної роботи Глуховецька Вікторія Вікторівна. Вітаємо!

08:42 06.11.2023

Орієнтовний графік проведення ІІ етапу  Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році в Харківській області

За організаційне та методичне забезпечення проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад відтепер відповідатиме Національний центр «Мала академія наук України».

10:35 03.11.2023

Вхід для адміністратора