A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Запуск курсів з цифрової педагогіки

З метою надання підтримки педагогічним працівникам в процесі організації дистанційного та змішаного навчання просимо забезпечити поширення інформації серед закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти та закладів фахової передвищої освіти про запуск безкоштовного онлайн-курсу з цифрової педагогіки «Цифровий учитель», розробленого ЮНЕСКО у співпраці з українськими експертами.

09:29 20.10.2023

Робота асистентів учителів під час дистанційного навчання

В умовах дистанційного навчання дітей з особливими освітніми потребами роль асистента вчителя посилюється, оскільки такі діти в умовах воєнного стану потребують особливої уваги та підтримки в освітньому процесі. Міністерство освіти надає рекомендації щодо організації діяльності асистента вчителя під час дистанційного навчання.

15:08 19.10.2023

Викладацька діяльність директора школи: роз’яснення МОН

У Міністерстві освіти і науки отримують запити щодо викладацької діяльності керівника закладу загальної середньої освіти. За результатами розгляду запитів фахівці відомства підготували роз’яснення щодо можливості директорів шкіл проводити викладацьку чи гурткову роботу у своїй школі.

15:08 19.10.2023

Всеукраїнський конкурс есе ім. Сергія Кемського

Конкурс проводиться для вшанування пам’яті журналіста, політолога, Героя Небесної Сотні Сергія Кемського та з метою формування й розвитку умінь і навичок літературної діяльності учнів, підтримки талановитої молоді та творчої праці педагогів.

10:19 19.10.2023

25 жовтня можна пройти тест з медіаграмотності

Торік вперше Україна приєдналася до такої ініціативи, повідомляє МОН. Нині буде ще більше можливостей для тих, хто хоче взяти участь, адже на платформі «Typeform» тестування 25 жовтня (середа) повторюватимуть аж чотири рази: о 10:00, 13:00, 17:00 та 21:00. Організатори зазначають, що пройти його кожен учасник може лише один раз, додаткових спроб не передбачено. 

12:11 17.10.2023

Фестиваль «Назустріч Успіху»

Відповідно до програми Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку» з метою популяризації здорового способу життя 13 жовтня 2023 року в Харківській області відбувся фестиваль «Назустріч Успіху». Організаторами Проєкту є Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

09:20 17.10.2023

Вхід для адміністратора