A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Всеукраїнський інтерактивний онлайн-урок із мінної безпеки

1 червня, у День захисту дітей, ми запрошуємо усіх школярів на Всеукраїнський інтерактивний онлайн-урок із мінної безпеки! Активні учасники отримають подарунки від ЮНІСЕФ Ризик натрапити на вибухонебезпечні предмети є всюди, де велися чи ще ведуться бойові дії. Тому дітям так важливо знати, як розрізняти такі предмети, якої небезпеки остерігатися та як вберегти своє життя.

14:19 30.05.2022

Освітній репозитарій НУШ

Шановні колеги! Пропонуємо до вашої уваги освітній репозитарій НУШ, створений за результатами низки вебінарів, які проходили за підтримки проєкту “Фінська підтримка реформи української школи (Навчаємось разом)”. Вебінари здійснювалися за участі Міністерства освіти і науки України, Українського інституту розвитку освіти, Інституту модернізації змісту освіти,  Lego foundation, Команди підтримки реформ МОН (RST), Національної академії педагогічних наук, Британської Ради в Україні, Європейського центру імені Вергеланда, а також фінськими експертами проєкту “Навчаємось разом”.

16:21 27.05.2022

Привітання з Днем Вишиванки

Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками, а український рід є частиною кореня, з якого виростає Україна. Вишита сорочка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона символізує любов у сім’ї, вірність та родинну пам’ять.

10:08 19.05.2022

ІІІ всеукраїнський відкритий марафон з української мови заплановано провести в листопаді цього року

ІІІ всеукраїнський відкритий марафон з української мови заплановано провести у листопаді цього року. На засіданні робочої групи, яку очолює Олександр Авраменко, було вирішено не змінювати традиційні етапи марафону. Так, Марафон триватиме впродовж чотирьох тижнів та складатиметься з тематичних етапів:

11:39 17.05.2022

Нетворкінг для вчителів фізичної культури «Техніки підтримки дітей в освітньому просторі» в рамках Всеукраїнського проєкту «Перемагаємо разом»

18 травня 2022 року о 15.00 в режимі онлайн відбудеться нетворкінг для вчителів фізичної культури «Техніки підтримки дітей в освітньому просторі» в рамках Всеукраїнського проєкту «Перемагаємо разом».

11:34 17.05.2022

Вхід для адміністратора