A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

З Всеукраїнським днем бібліотек!

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу.

09:42 30.09.2022

Як формувати математичну компетентність учнів 1-4 класів

Результати загальнодержавного моніторингу «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи закладів загальної середньої освіти» свідчать, що рівень сформованості математичної компетентності в учнів 4 класів за останні роки знизився. 

08:50 29.09.2022

III Всеукраїнський відкритий марафон з української мови стартує в листопаді

У листопаді розпочнеться III Всеукраїнський відкритий марафон з української мови. До участі запрошуються учні 3-11 класів закладів загальної середньої освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти. Перший етап Марафону стартує 11 листопада.

10:16 28.09.2022

Поради директорам щодо моніторингу результатів навчання учнів

Результати інституційних аудитів вказують на те, що більшість шкіл у тій чи іншій формі практикують внутрішні моніторинги успішності навчання учнів. Це, безумовно, позитивний знак. Адже бажання директора оцінити, наскільки школа є ефективною та як ця ефективність відображається на успіхах учнів, свідчить про розуміння керівником школи зв’язку між його роботою як менеджера та якістю освіти.

09:00 28.09.2022

«ВИВЧАЮ – НЕ ЧЕКАЮ»: ПРЕЗЕНТОВАНО МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК, ЯКИЙ ДОПОМОЖЕ УЧНЯМ 1-4 КЛАСІВ ВИВЧАТИ МАТЕМАТИКУ ЗА УКРАЇНСЬКОЮ ПРОГРАМОЮ

Громадська спілка «Освіторія» та міжнародна організація War Child Holland у партнерстві з Міністерством освіти і науки України презентували мобільний застосунок «Вивчаю – не чекаю». Презентація відбулася сьогодні, 26 вересня 2022 року, в приміщенні МОН.

08:53 27.09.2022

Вхід для адміністратора