A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

“Teach online like a Pro!”: учителів англійської мови запрошують на безплатні вебінари

Дата: 01.12.2023 11:32
Кількість переглядів: 33

Для вчителів англійської мови створили серію безплатних вебінарів “Teach online like a Pro!”. Курси покликані допомогти педагогам впровадити в роботу сучасні онлайн-інструменти та вдосконалити навчальний процес.

Про це “НУШ” повідомили автори проєкту – “TalkEn.Cloud”.

Зареєструватися для участі у вебінарах освітяни можуть за посиланням.

Загалом, для вчителів англійської мови доступна серія з трьох курсів:

✔ 6 грудня з 18:00 до 19:00 – вебінар “Online tools and platforms for ESL teaching”: переваги використання інтерактивних платформ і основні іструменти для управління уроком та класом;

✔ 13 грудня з 18:00 до 19:00 – вебінар “Zoom and its features”: відмінності безплатної та платної версій Zoom і базові налаштування платформи для проведення уроків;

✔ 20 грудня з 18:00 до 19:00 – вебінар “Using Board Games for Online Classes”: використання ігор під час навчального процесу для мотивації та зацікавлення учнів.

Крім того, після проходження будь-якого курсу з серії учасники та учасниці можуть скласти фінальний тест і отримати сертифікати про підвищення кваліфікації.


« повернутися

Вхід для адміністратора