A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

28 ВЕРЕСНЯ РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ ВЕБІНАРИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ УЧИТЕЛІВ ПРО ВИКОРИСТАННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН

За підтримки МОН та ЮНІСЕФ стартує серія безкоштовних вебінарів для українських учителів про використання Всеукраїнської школи онлайн, мета якої – цікаве та ефективне навчання учнів 5-11 класів.

13:16 22.09.2022

Тренінг психологічної служби Височанської громади

20 вересня 2022 року практичним психологом КЗ "ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ" Іллєю  КУЦЕНКО було проведено перший модуль тренінгу «Надання психологічної допомоги дітям, які зазнали психотравмуючих дій» для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Височанської селищної ради.

10:12 22.09.2022

ПІДТРИМАЙ ДИТИНУ: ЯКІ ТЕМИ КРАЩЕ ОБГОВОРЮВАТИ ТАТОВІ З ДИТИНОЮ, ЯКЩО ЗАРАЗ ВІН ДАЛЕКО ВІД НЕЇ

У межах «Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки» за ініціативою першої леді України Олени Зеленської педагоги та дитячі психологи телеграм-каналу «Підтримай дитину» продовжують надавати поради для тат на випадок, коли вони перебувають далеко від дитини.

10:32 21.09.2022

Обласний фестиваль ораторського мистецтва

КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» інформує, що на виконання Обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2019 – 2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 06 грудня 2019 року № 817-VІI (XVІІІ сесія VІІ скликання), із метою виявлення та підтримки обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, формування громадянської, соціальної та загальнокультурної компетентностей, виховання почуття національної гідності й патріотизму, із нагоди Дня української писемності та мови у вересні-жовтні 2022 року буде проведено в онлайн-режимі щорічний Обласний фестиваль ораторського мистецтва.

11:21 16.09.2022

Куди звертатися за допомогою щодо онлайн-ризиків для дітей

Згідно з дослідженням, що було проведено в Україні серед школярів 6–18 років у 2021 році, третина опитаних проводить в інтернеті від 3 до 5 годин щодня, а з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, зміною місця проживання багатьох дітей, навчанням онлайн, ця кількість часу лише зростає. Так само зростає імовірність того, що дитина натрапить на злочинців в інтернеті. Тож куди звертатися, якщо це трапилось? Проєкт #stop_sexтинг підготував перелік корисних посилань.

11:20 16.09.2022

ПРОХОДИТЬ КОНКУРС «БУДЬ АКТИВНИМ ЗАРАДИ МИРУ» ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Представники закладів загальної середньої освіти можуть узяти участь у конкурсі на найкращу організацію форм фізичної активності у межах проєкту «Будь активним заради миру!» Міністерства освіти і науки та виграти набори спортивного інвентарю.

14:28 11.09.2022

ВІТАЄМО!!!

Нехай цей навчальний рік стане роком великих починань, досягненням нових вершин. Перемоги на фронтах , успіхи та прагнення до самовдосконалення будуть вашими постійними супутниками. Зі святом!

08:01 01.09.2022

Вхід для адміністратора