A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Учнів 1–9-х класів запрошують безкоштовно вчити англійську мову онлайн

Дата: 23.11.2023 09:07
Кількість переглядів: 15

Учнів 1–9-х класів запрошують безкоштовно вчити англійську мову онлайн

Учнів 1–9-х класів запрошують безкоштовно вчити англійську мову за допомогою благодійного проєкту «Діти — майбутнє України» від школи англійської мови FLASH.

Школа англійської мови FLASH впровадила благодійний проєкт «Діти — майбутнє України» ще на початку повномасштабного російського вторгнення на територію України. Головною метою цього проєкту було відволікти дітей від війни, надати їм моральну підтримку, зробити навчання цікавим та забезпечити корисні знання.

Наразі в проєкті навчаються понад 30 000 дітей з різних регіонів України та 5 країн Європи. Тепер головна мета проєкту — показати дітям та їхнім батькам, що вивчення англійської мови може бути доступним, цікавим та результативним. Крім того, фахівці школи FLASH пропонують нові методики викладання, які роблять навчання захопливим.

Школа пропонує низку курсів для дітей різного віку, включаючи READING MASTER Elementary для дітей 1–2-х класів, READING MASTER Pro для дітей 3–4-х класів і DOCTOR GRAMMAR для дітей 5–9-х класів. Навчання передбачає онлайн-уроки з викладачем та самостійну роботу на інтерактивній платформі з цікавими заняттями, іграми, творчими завданнями та проєктами.

Кожна дитина отримає електронний підручник і сертифікат про завершення навчання. Активні учні, які виконають творчий проєкт, отримають додатковий набір корисних матеріалів. Викладачі школи використовують методи мотивації, що роблять навчання захопливим для дітей різних вікових груп.

Після завершення курсу учасники проєкту «Діти — майбутнє України» можуть отримувати корисну навчальну інформацію в Telegram-каналі, де кваліфікований викладач школи FLASH щодня надає додаткові матеріали для вивчення англійської мови.

Безкоштовна реєстрація та детальна інформація доступні на вебсайті проєкту «Діти — майбутнє України». Нові групи стартують щотижня, що дає можливість дітям приєднатися до проєкту в будь-який момент.

Благодійний проєкт «Діти — майбутнє України» створений з метою надання дітям можливості навчатися та розвиватися в умовах війни і заслуговує на увагу батьків та дітей. Школа FLASH має понад 16-річний досвід роботи в галузі навчання англійської мови та знає, як створити найкращі умови для навчання дітей.

Зареєструватися


« повернутися

Вхід для адміністратора