A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКЛАДАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ В 2021/22 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ.

Міністерством освіти і науки розроблені методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти в 2021/22 навчальному році.

16:15 11.10.2021

КОНСТРУКТОРИ ТЕСТІВ ТА УРОКІВ СХВАЛЕНО ЕКСПЕРТНОЮ КОМІСІЄЮ

У вересні за рішенням експертної комісії з розгляду електронних підручників та посібників Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України  гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі» отримали електронні посібники «Конструктор тестів» та «Конструктор уроків», які розроблені Громадською організацією «Всеосвіта».

16:08 10.10.2021

РОБОТЕХНІКА, SТЕМ, МОВА І ЛІТЕРАТУРА: МОН РЕКОМЕНДУВАЛО ШКОЛАМ ЩЕ 4 МОДЕЛЬНІ ПРОГРАМИ ДЛЯ 5-6 КЛАСІВ НУШ

Міністерство освіти і науки доповнило 4-ма програмами перелік рекомендованих закладам загальної середньої освіти модельних навчальних програм для Нової української школи. Відповідний наказ оприлюднено на сайті МОН.

16:13 07.10.2021

РЕЗУЛЬТАТ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАЙНЯТТЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КЗ "ЦПРПП"

КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» відповідно до пп. 27, 28 Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директора та педагогічних працівників КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» надає інформацію про результати проведення конкурсу на зайняття вакантної посади консультанта, оголошеного відповідно до наказу КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» від 31.08.2021 № 16-к «Про оголошення та проведення конкурсу на зайняття вакантної посади педагогічного працівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»:

14:25 28.09.2021

Вхід для адміністратора