A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

З днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2023 11:56
Кількість переглядів: 22

Щороку 14 березня в Україні відзначають молоде, але дуже важливе свято – День українського добровольця. На офіційному рівні його запровадили 17 січня 2017 року. І ця дата вибрана неспроста — саме у цей день у 2014-му в Нові Петрівці для бойової підготовки прибули перші добровольці Майдану.

Цей день встановлено не лише для того, щоб пам'ятати, через що пройшла і проходить зараз наша країна, а й щоб вшанувати та підтримати героїзм всіх захисників нашої незалежності. У 2022 ця дата символічно стала днем усіх українців. 

Військові, волонтери, медики, механіки, водії, аграрії, вчителі та багато інших людей добровільно об’єдналися в одне багатомільйонне народне військо, щоб боротись з російськими окупантами. І ми точно переможемо!

Дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресору. Ми - Українці, підтримуємо свою власну країну - своє майбутнє. Ми віримо в мирне ПЕРЕМОЖНЕ майбутнє України!
Бажаємо Вам усім добровольцям сил і здoрoв’я,злагоди  у рoдинах.
Бажаємо всім нам ПЕРЕМОГИ, МИРУ на всій українській землі.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора