A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

“Сучасне дошклілля під крилами захисту”: нові методичні матеріали для педагогів та батьків малечі

Міністерство освіти і науки спільно з Українським інститутом розвитку освіти додали нові матеріали до рубрики “Сучасне дошкілля під крилами захисту“, які можна використовувати у спілкуванні з дітьми дошкільного віку.

13:31 27.02.2023

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

Спитай себе, дитино, хто ти є, І в серці обізветься рідна мова; І в голосі яснім ім’я твоє Просяє, наче зірка світанкова. З родинного гнізда, немов пташа, Ти полетиш, де світу далечизна, Та в рідній мові буде вся душа І вся твоя дорога, вся Вітчизна. У просторах, яким немає меж, Не згубишся, як на вітрах полова. Моря перелетиш і не впадеш, Допоки буде в серці рідна мова.                 Д. Павличко

08:02 21.02.2023

Робота закладів дошкільної освіти Височанської селищної ради в січні 2023 року

В січні 2023 року освітній процес закладів дошкільної освіти здійснювався в дистанційному форматі. Запропоновані види роботи допомагали дітям у доступній ігровій формі ознайомлюватися з предметним світом, світом природи, соціальним середовищем, елементарними математичними уявленнями, а також розвивати моторику, увагу, пам’ять, мислення та здатність здійснювати інші розумові операції. Вихователі закладів дошкільної освіти сприяли формуванню у дошкільників позитивної мотивації до освітньої діяльності.

13:58 20.02.2023

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. Пам’ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.

08:15 20.02.2023

19 лютого - День Державного Герба України

Щороку 19 лютого українці відзначають День Державного Герба. Саме цього дня 1992 року Верховна Рада затвердила своєю постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий тризуб на синьому щиті – символ українців ще з часів визвольних змагань ХХ століття. Ще з давніх часів Тризуб являється символом нескореності та боротьби українців за свободу.

08:09 19.02.2023

Вхід для адміністратора