A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Оновлення навчально-методичного забезпечення змісту шкільної географії у 7 класі

21.03.2024 фахівцями КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» у форматі Zoom-конференції було проведено науково-практичний семінар у межах педагогічної майстерні «Географічна освіта НУШ. Планування освітньої діяльності на уроках географії у 7 класі на основі академічної свободи у виборі форм та методів навчання» за темою «Оновлення навчально-методичного забезпечення змісту шкільної географії у 7 класі. Профорієнтаційна робота у закладі загальної середньої освіти для розвитку географічних компетентностей» для учасників педагогічної майстерні, учителів географії закладів загальної середньої освіти Харківської області.

16:50 01.04.2024

МОН рекомендує провести у закладах освіти цикл уроків «Міста Героїв. Перемоги України у війні», присвячених звільненню населених пунктів

Лист МОН від 21.03.2024 р. №1/4920-24 (щодо проведення в закладах загальної середньої освіти циклу уроків «Міста Героїв. Перемоги України у війні»)

10:26 28.03.2024

Добірка цікавого контенту для вчителів від освітньої експертки Ярослави Мозгової

Напередодні весняних канікул “Нова українська школа” разом з освітньою експерткою Ярославою Мозговою створила добірку контенту для особистого та професійного розвитку освітян. У матеріалі зібрані рекомендовані Ярославою книги, а також цікаві інтерв’ю та відео про тенденції в навчанні.

08:43 26.03.2024

Опубліковані онлайн сертифікаційні тести для вчителів 2024 року

Освіта.ua пропонує усім охочим пройти онлайн сертифікаційні тести, які були запропоновані вчителям української мови та літератури, математики та початкових класів, які взяли участь у першому етапі цьогорічної педагогічної сертифікації.

15:10 25.03.2024

Вхід для адміністратора