A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Затвердили оновлену модельну навчальну програму “Захист України”: основні зміни

Оновленій модельній навчальній програмі “Захист України” надали гриф “Рекомендовано”. Тож уже з початку 2024-2025 навчального року учні 10 та 11 класів вивчатимуть цей предмет по-новому.

09:04 15.08.2024

ДСЯО запрошує освітян на онлайн-обговорення закону про дошкільну освіту

Державна служба якості освіти України та ВГО “Асоціація працівників дошкільної освіти” проведуть для керівників і педагогічних працівників закладів дошкільної освіти онлайн-зустріч “Вивчаємо новий Закон України “Про дошкільну освіту””.

08:49 13.08.2024

ОТРИМАННЯ ПІДРУЧНИКІВ

02.08.2024 року Відділом освіти Височанської селищної ради отримано підручники загальною кількістю 619 примірників.

10:59 07.08.2024

Що спільного і чим відрізняються модельні та навчальні програми?

Модельна навчальна програма – це документ, що визначає орієнтовну послідовність досягнення очікуваних результатів навчання учнів, зміст навчального предмета (інтегрованого курсу) та види навчальної діяльності учнів, рекомендовані для використання в освітньому процесі у порядку, визначеному законодавством. Натомість, навчальна програма є документом, що визначає послідовність досягнення результатів навчання учнів з навчального предмета (інтегрованого курсу), опис його змісту та видів навчальної діяльності учнів із зазначенням орієнтовної кількості годин, необхідних на їх провадження (стаття 1 Закону України «Про повну загальну середню освіту»). Навчальна програма конкретизує ці послідовності та результати й чітко їх визначає. Укладаючи навчальну програму вчитель має орієнтуватися на кількість годин, визначену навчальним планом закладу освіти. 

14:13 26.07.2024

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України"

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» (далі – проєкт).

14:12 26.07.2024

Сьогодні українці відзначають важливе свято – День Конституції України.

Бажаємо, щоб кожен в нашій країні завжди відчував свою рівність, потрібність та значущість. Бажаємо, щоб перед кожним були відкриті всі дороги і горизонти, щоб попереду завжди було тільки світле і добре майбутнє. Бажаємо, щоб кожен громадянин пам’ятав і поважав історію і закони своєї країни, щоб між людьми завжди була дружба, повага і взаєморозуміння. З Днем Конституції України! Слава Україні! Героям Слава!

08:42 28.06.2024

Вхід для адміністратора