A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Як допомогти дітям опанувати стрес: анімаційні відеоролики з практичними порадами для вчителів і батьків

Опанування дитячого стресу це повноцінний шлях і його можна перетворити на цікаву пригоду. Але спочатку необхідно потурбуватись про себе. Адже пам’ятаєте, як кажуть у літаках: спочатку допоможіть собі, а вже потім дитині. І не дарма, адже діти підхоплюють наш настрій і наші стани.   

11:45 28.02.2024

Як перетворити уроки на цікаві інженерні майстерні: добірка простих інструкцій хендмейду від Інженерного тижня

Від антистрес-іграшок та дерев’яних роботів до меблів та фільтрів для води в укриття. І все це з найпростіших підручних матеріалів! Такі вироби створювали вчителі разом із дітьми в межах участі в Інженерному тижні-2024, мета якого – зацікавити учнів та учениць наукою і дати поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.

10:49 28.02.2024

Презентація Дорожньої карти для підвищення якості навчання державною та мовою корінних народів і національних меншин (спільнот) у ЗЗСО на 2023-2027 рр.

Основними завданнями національної мовної та освітньої політик України є укріплення державної мови як важливого чинника формування національної та громадянської ідентичності й одночасне сприяння розвитку рідних мов представників корінних народів і національних меншин (спільнот), забезпечення їхньої активної ролі в освітньому процесі.

10:46 28.02.2024

Семінар-практикум для професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Височанської селищної ради

23 лютого 2024 року відбувся семінар-практикум для професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Височанської селищної ради за темою «Особливості комунікації з військовослужбовцями та членами їхніх родин».

11:53 27.02.2024

Вибір модельної навчальної програми та підручника до неї - важливий вибір вчителя

Сьогодні педагогічна спільнота впевнено крокує за новим державним стандартом Нової української школи. У 2023/2024 навчальному році завершується адаптаційний цикл Нової української школи. Учні 6-х класів переходять до нового циклу - базове предметне навчання (7-9 класи). Перед педагогами постають нові завдання: вибір модельних програм та навчального забезпечення до них. З 6 по 26 лютого 2024 року професійні спільноти метематичної, природничої, технологічної, мистецької, інформатичної, здоров'язбережувальної освітніх галузей провели засідання "Модельні навчальні програми для 7-х класів НУШ та підручники до них". На зустрічах було ретельно проаналізовано модельні навчальні програми для 7-9-х класів та підручники для 7 класу закладів загальної середньої освіти, яким надано гриф "Рекомендовано Міністерством освіти і науки України", обговорено алгоритм дій педагогів щодо їх вибору.

11:18 27.02.2024

Вхід для адміністратора