A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

РЕЗУЛЬТАТ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАЙНЯТТЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КЗ "ЦПРПП"

КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» відповідно до пп. 27, 28 Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директора та педагогічних працівників КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» надає інформацію про результати проведення конкурсу на зайняття вакантної посади консультанта, оголошеного відповідно до наказу КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» від 31.08.2021 № 16-к «Про оголошення та проведення конкурсу на зайняття вакантної посади педагогічного працівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»:

14:25 28.09.2021

МЕМОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР ГОЛОКОСТУ «БАБИН ЯР» ЗАПУСТИВ ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМУ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ІСТОРІЇ В ШКОЛАХ

Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» запустив онлайн-платформу «Червона точка пам’яті», яка стане інструментом для збереження, вивчення, дослідження історії періоду Другої світової війни та Голокосту.

09:33 22.09.2021

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК «ДЕРЖАВНИЙ СТАНДАРТ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ» ОТРИМАВ ГРИФ МОН УКРАЇНИ

Ініормуємо, що надано гриф МОН «Схвалено для використання в освітньому процесі» (протокол №4 від 27.08.2021 р.) навчально-методичному посібнику для педагогічних працівників напряму підготовки 012 Дошкільна освіта, в якому окреслено особливості впровадження Базового компонента дошкільної освіти «Державний стандарт дошкільної освіти: особливості впровадження» (упоряд.: О.Г.Косенчук, І.М. Новик, О.А. Венгловська, Л.В.Куземко)

15:00 21.09.2021

ОГОЛОШЕННЯ!

До уваги кандидатів, які беруть участь у конкурсному відборі на зайняття вакантної посади консультанта КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

14:42 20.09.2021

УРЯД ЗАТВЕРДИВ НОВИЙ ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

15 вересня 2021 року Уряд затвердив новий Порядок організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти. Відповідна постанова набуде чинності з 1 січня 2022 року.

09:35 17.09.2021

МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ТА РЕАЛІЇ ВИКЛАДАННЯ ФІЗКУЛЬТУРИ

В Україні традиційно звикли жалітися на вітчизняну систему освіти. Одні при цьому беруть за приклад стару радянську школу, інші – країни ЄС. Утім, можливо, це вже просто звичка, а не реакція на реальний стан справ, і ми просто не звертаємо уваги на позитивні зміни?

09:18 17.09.2021

ОРГАНІЗАЦІЯ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ

Забезпечити інклюзивний освітній простір – одне з завдань розбудови якісної школи, визначених у рекомендаціях «Абетка для директора». Державна служба якості освіти пропонує керівникам закладів освіти поради, як організувати якісну роботу команди психолого-педагогічного супроводу.

09:16 17.09.2021

Вхід для адміністратора