A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

МОН НЕ ЗАБОРОНЯЛО КОРИСТУВАТИСЯ ГАДЖЕТАМИ В ШКОЛАХ — СПРОСТОВУЄМО ІНФОРМАЦІЮ З МЕДІА

У звʼязку з поширенням неправдивої інформації в онлайн-медіа про те, що МОН заборонило користуватися гаджетами в школах, повідомляємо: Міністерство освіти і науки України не ухвалювало рішень щодо заборони користуватися гаджетами в закладах загальної середньої освіти.

08:49 14.11.2023

ЩОДО БЕЗПЕКОВИХ АСПЕКТІВ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Міністерство освіти і науки України нагадує: під час воєнного стану пріоритетом в освіті є створення безпечних умов навчання. Для нас визначення формату проведення занять у закладах освіти, життя та здоров’я українців — це пріоритет.

09:24 07.11.2023

Семінар-практикум «Атестація педагогічних працівників по-новому: що треба знати»

3 листопада 2023 року з метою надання допомоги в питанні проведення атестацій педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році КОМУНАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» було проведено семінар-практикум «Атестація педагогічних працівників по-новому: що треба знати».

10:17 06.11.2023

Вітаємо з нагородою!

З нагоди Дня працівника освіти та за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України нагороджені Влащенко Катерина Леонідівна, директорка Комунального закладу «Центр позашкільної освіти «Джерело» Височанської селищної ради Харківського району Харківської області» та її заступниця з навчально-методичної роботи Глуховецька Вікторія Вікторівна. Вітаємо!

08:42 06.11.2023

Орієнтовний графік проведення ІІ етапу  Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році в Харківській області

За організаційне та методичне забезпечення проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад відтепер відповідатиме Національний центр «Мала академія наук України».

10:35 03.11.2023

ВІТАЄМО!!!

26 вересня 2023 року в межах фінального етапу ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості до Дня Незалежності України "Барви незалежності" у номінація "Художній твір" учениця 4 класу КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №2" Басіста Єлизавета Вячеславівна посіла почесне 1 місце.

08:47 02.11.2023

Вхід для адміністратора