A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Наші новини

Засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Височанської селищної ради

03 лютого 2024 року відбулося засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Височанської селищної ради. Учасниками засідання був опрацьований зміст посібника «Як ти? Уроки з психології для школярів (10-14 років)», який призначений для використання в позаурочній роботі (в рамках національної антибулінгової програми «Дружній простір») практичними психологами, соціальними педагогам та іншими категоріями педагогічних працівників. Посібник містить розробки уроків, що спрямовані на профілактику ситуацій булінгу та підвищення поінформованості учнів про власний психологічний стан.

10:07 06.02.2024

Українські вчені проведуть безкоштовні лекторії для дітей

6 лютого розпочинається шостий сезон безоплатного науково-популярного онлайн-лекторію Science Kids від INSCIENCE. На лекторії вчені розповідатимуть про космос, цікавих тварин, фізику, біологію та природні дива. На вебінарах цього сезону можна дізнатися про дослідження Марса, можливість клонування мамонта, таємниці підводного світу Антарктиди та шкоду від плісняви.

09:56 06.02.2024

“Фінансова грамотність – це не лише вміння розрахуватися телефоном”: як вчителі можуть підсилити свої знання та підготуватися до викладання однойменного предмета

Чи знаєте ви, як діяти, якщо вашою банківською карткою скористалися шахраї або прийшло сповіщення про перемогу в розіграші, про який уперше чуєте? Або як зекономити на онлайн-переказах і в якому банку вигідніше відкрити рахунок?

16:10 05.02.2024

Вчителів початкових класів та асистентів вчителів запрошуємо на онлайн-презентацію застосунку "Вивчаю - не чекаю"

9 лютого 2024 року о 14.00 менеджеркою з впроваджененя застосунку "Вивчаю - не чекаю" для вчителів початкових класів та асистентів вчителів Височанської селищної ради буде проведено онлайн-презентацію мобільного застосунку для учнів та учениць 1-4 класів "Вивчаю - не чекаю". 

11:12 02.02.2024

Яким чином педагог може забезпечити формування ключових компетентностей учнів?

Основою формування ключових компетентностей є особистісні якості, особистий, соціальний, культурний і навчальний досвід учнів; їх потреби та інтереси, які мотивують до навчання; знання, уміння та ставлення, що формуються в освітньому, соціокультурному та інформаційному середовищі, у різних життєвих ситуаціях. 

10:26 01.02.2024

Змагання з фінансової грамотності

Реєстрацію на European Money Quiz 2024 відкрито. European Money Quiz – це найбільше змагання з фінансової грамотності в Європі. Майже пів мільйона підлітків віком 13–15 років щороку змагаються за титул чемпіона Європи. Цього року Україна вже вдруге зможе долучитися до цих змагань.

10:24 01.02.2024

Онлайн-інструменти для створення інтерактивних мап

Створення мап є ключовим навчальним заняттям, що допомагає учням розвинути географічну грамотність і вдосконалити навички просторового мислення. Це також підвищує їхню критичну обізнаність щодо ролі, яку відіграє географія в культурному, політичному та соціальному різноманітті, і допомагає їм зрозуміти свою позицію як активних учасників соціального конструювання цього різноманіття.

15:46 30.01.2024

Вхід для адміністратора