A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Тренінг «Рух, ігри, спорт і креативність (MGS)» для педагогів ЗЗСО Височанської селищної ради

Дата: 18.10.2024 08:58
Кількість переглядів: 15

Фото без опису«Скажи мені — і я забуду; покажи мені — і, можливо, я запам’ятаю; залучи мене — і я зрозумію». Це китайське прислів’я підкреслює основну відмінність між традиційним способом навчання, який спирається на передачу інформації, та способом, який дозволяє учасникам виробити теорію, виходячи з практичного досвіду.

Протягом жовтня педагоги КЗ «Височанський ліцей № 1», КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 2», КЗ «ЗЕЛЕНОГАЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ», КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ПРОМІНЬ», КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 2» долучилися до заходу, який було проведено представниками ГО «Освічена ініціатива» за методологією «Рух, ігри, спорт та креативність» (MGS).

MGS – це інноваційний метод роботи з дітьми, що поєднує ігри, спортивні активності та арттерапевтичні методики, спрямовані на гармонійний розвиток дитини через активне залучення її до різних видів діяльності.

Протягом кількох днів вчителі не лише здобули нові знання та навички, але й мали змогу відновити свої сили для подальшої роботи з дітьми. Захід допоміг учасникам краще зрозуміти методики роботи з дітьми та посилити професійну компетентність у важливих питаннях виховання талановитої молоді.



« повернутися

Вхід для адміністратора