A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Тренінг з ораторського мистецтва

Дата: 12.09.2024 15:29
Кількість переглядів: 103

У вересні учні КЗ «ЗЕЛЕНОГАЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ», КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ПРОМІНЬ», КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 2», КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 2» та КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 1» стали учасниками тренінгу з ораторського мистецтва, який був проведений представниками Харківської обласної молодіжної громадської організації «Освічена ініціатива» за підтримки КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ».

Захід пройшов в атмосфері живого спілкування, радісних посмішок та яскравих емоцій, і залишив лише позитивні враження:

«Тренінг був дійсно дуже цікавим та корисним! Я залюбки відвідувала б подібні заходи й надалі. Найбільше сподобалось те, що було багато практичних вправ, які були цікавими та дієвими!» Кіра Щербакова, учениця 11 класу.

«Добрий вечір! Пишу своє враження після сьогоднішнього заняття з ораторської майстерності. Це було просто НЕЙМОВІРНО!! Якщо чесно, спочатку мені було трошки лячно іти на заняття, але вже на самому заході я розслабилась. Я взагалі не шкодую, що погодилась на це і прийшла, бо дізналась дійсно багато корисної інформації, яка допоможе мені в житті, це 100%. Славік неймовірно все пояснював, хотілося слухати і отримувати все більше і більше інформації. Від зайняття я дуже наповнилась енергією, хоча спочатку думала, що буду втомлена. Як виявляється, все виявилось навпаки, і я лише зарядилась і отримала позитивні емоції. Якщо б мені дали змогу, я би 100% ще раз сходила на якийсь подібний захід!! Величезне дякую за те, що дали змогу отримати такий чудовий досвід 💗». Софія Пустовіт, учениця 10-Б класу.

«На тренінгу з ораторського мистецтва я отримала купу позитивних емоцій та корисної інформації. Тренер Слава дуже круто все розповів. Хоч я і соромилася, але практичні завдання були дуже круті. Ми навчилися правильно дихати, слідкувати за своїм тілом та жестами перед публікою, та тренінг трохи додав упевненості в собі. Все було дуже-дуже круто!». Даниленко Тетяна 10-Б

«Добрий день! Хотіла розказати про свої емоції, які я пережила під час тренінгу з ораторського мистецтва. Сьогодні мені сподобалось абсолютно все, але найбільше – імпровізувати. Дізналась багато нового і впевнена, що буду використовувати це в житті. Дякую Славіку за цю корисну інформацію і думаю, що мені це знадобиться і надалі.» Качур Катерина 10-Б

«Мені дуже сподобався тренінг. Було дуже цікаво, і я ні на секунду не пожалкував, що пішов туди. Була приємна атмосфера, Слава розказував все дуже захоплююче. Надзвичайно радий, що сходив на цей тренінг!» Антоненко Олександр, учень 10-Б класу.

«Добрий день. Тренінг мені дуже сподобався, а особливо те, що він був в офлайн режимі. На цьому заході я отримала деякі навички, які будуть необхідні в подальшому. Також хочу зазначити, що на тренінгу була позитивна атмосфера та цікаве подання інформації. Дякую за цей тренінг!» Кононенко Олександра, учениця 11 класу.

«Мені дуже сподобалося, ведучий дуже харизматичний та цікаво розповідав». Козлова Ксенія , 9 клас

«Сьогодні відбувся майстер-клас з ораторського мистецтва в нашому ліцеї, мені дуже сподобалась зустріч та мета цієї події, провів її викладач Лобода В'ячеслав Дмитрович, який професійно  провів нам майстер - клас, також хочу відмітити наші практичні заняття, де ми вчилися висловлювати свою думку та відчувати впевненість під час публічних виступів.» Орина Гладченко 10 клас

«Дуже сподобався цей захід! Особливо сподобалось, що дуже класно відносились до підлітків, все було чудово!» Яковченко Марія , 9 клас

«Дуже класний майстер-клас, було весело і цікаво.» Петренко Анастасія , 11 клас

«Дуже все сподобалось, тепер я почуваю себе більш впевненою та навчилась правильно дихати». Фесенко Юлія, 11 клас

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора