A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Засідання професійних спільнот закладів освіти Височанської селищної ради

Дата: 02.09.2024 16:28
Кількість переглядів: 24

З метою надання підтримки, об’єднання однодумців, налагодження партнерської співпраці та сприяння фаховому розвитку педагогів закладів освіти громади 27 та 29 серпня 2024 року було проведено секційні засідання професійних спільнот закладів освіти Височанської селищної ради.

Педагоги закладів освіти громади обговорили питання, актуальні у 2024/2025 навчальному році. Одні з найважливіших: зміни до Типової освітньої програми 5-9 класів ЗЗСО, оцінювання результатів навчання здобувачів освіти відповідно до Державного стандарту базової середньої освіти, новий Закон України «Про дошкільну освіту», цифровізація освітнього процесу, впровадження сучасних освітніх технологій, надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу. Освітяни громади окреслили плани на майбутнє.

Педагогами закладів дошкільної освіти громади було ініційовано та проведено благодійний ярмарок на підтримку збройних сил України. На ярмарку можна було придбати солодощі та вироби ручної роботи. Учасники ярмарку намагалися не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Це найменше, що ми можемо зробити, щоб наблизити нашу Перемогу.



« повернутися

Вхід для адміністратора