A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

До уваги вчителів англійської мови!

Дата: 20.05.2024 09:02
Кількість переглядів: 36

Британська Рада оголошує відбір вчителів на тренінг для майбутніх лідерів професійних спільнот вчителів англійської мови в закладах загальної середньої освіти в рамках проєкту SWITLO.

Метою проєкту є створення можливостей для вчителів набути досвіду у розбудові професійних спільнот та підтримці їх діяльності шляхом змістовної взаємодії та рефлексії. Такі спільноти сприятимуть розвитку умінь учасників самостійно і якісно планувати та втілювати власні програми професійного розвитку відповідно до їхніх професійних потреб. Це також дозволить більшій кількості вчителів англійської мови по всій країні пройти навчання в межах проєкту.  

Ідея спільноти полягає у тісній співпраці та навчанні, переймаючи досвід один одного, навчаючись впродовж життя.

⚡️ Проєкт SWITLO надасть змогу:

а) створити професійну спільноту та забезпечити її розвиток за допомогою змістовної взаємодії та рефлексії 

б) сприяти розробці власних програм професійного розвитку відповідно до потреб вчителя та контексту сьогодення

Якщо ви відчуваєте в собі сили та готовність долучитися до проєкту у якості фасилітатора з подальшим створенням групи професійної майстерності у своїй школі чи громаді, яка буде збиратися регулярно й обговорювати досягнення, проблеми та виклики, з якими зустрічаються вчителі, – заповнюйте форму: https://bit.ly/482vtYW 

🚩 Дедлайн подачі заявки – 1 червня, 18:00

https://znayshov.com/News/Details/do_uvahy_vchyteliv_anhliiskoi_movy_1


« повернутися

Вхід для адміністратора