A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Конкурс есе до Дня Європи на тему «Вплив російсько-української війни на євроінтеграційні процеси України: Взаємовідносини між країнами Центрально-Східної Європи та Україною»

Дата: 09.04.2024 09:59
Кількість переглядів: 13

Отримання Україною статусу кандидата на членство у Європейському Союзі залишається важливим опорним фактором, який стимулює нас визначати пріоритети та шляхи інтегрування, не втрачаючи в умовах війни, віру у майбутнє нашої держави. На сьогодні ми можемо говорити про збільшення кількості проблем, які має вирішити Україна, щоб стати повноправним членом європейської спільноти.

Пропонуємо учням 10-11 класів взявши участь у конкурсі есе до Дня Європи та поміркувати над темою «Вплив російсько-української війни на євроінтеграційні процеси України: Взаємовідносини між країнами Центрально-Східної Європи та Україною».

Всі учасники конкурсу отримають можливість відвідати Київський національний університет імені Тараса Шевченка, дізнатися більше про історичний факультет та навчання в одному з найпрестижніших університетів країни.

Дедлайн подачі есе: 9 травня 2024 р.

Ознайомитись із вимогами та подати роботу можна за посиланням: https://forms.gle/o7Qa86kyD1uzH4jSA


« повернутися

Вхід для адміністратора