A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Опубліковані онлайн сертифікаційні тести для вчителів 2024 року

Дата: 25.03.2024 15:10
Кількість переглядів: 27

Освіта.ua пропонує усім охочим пройти онлайн сертифікаційні тести, які були запропоновані вчителям української мови та літератури, математики та початкових класів, які взяли участь у першому етапі цьогорічної педагогічної сертифікації.

Тести для вчителів української філології та початкових класів містять по 90 завдань, тест для вчителів математики містить 75 завдань. На виконання всього тесту відводиться 180 хвилин.

Тест для вчителів мовно-літературної освітньої галузі містить завдання двох форм: з вибором однієї правильної відповіді (82 завдання) та на встановлення відповідності (8 завдань).

Тест для вчителів математики містить завдання трьох форм: з вибором однієї правильної відповіді (75 завдань), на встановлення відповідності (5 завдань) та відкритої форми з короткою відповіддю (10 завдань).

Тест для вчителів початкових класів містить завдання двох форм: з вибором однієї правильної відповіді (86 завдань) та відкритої форми з короткою відповіддю (4 завдання).

Для успішного проходження незалежного тестування учасникам необхідно набрати не менш ніж 60 % від максимальної кількості тестових балів.

Максимальна кількість балів, яку може набрати вчитель української мови та літератури, правильно виконавши всі завдання тесту, – 114.

Максимальна кількість балів, яку можуть набрати вчителі математики, правильно виконавши всі завдання сертифікаційного тесту, – 91.

Максимальна кількість балів, яку може набрати вчитель початкових класів, правильно виконавши всі завдання тесту, – 94.

ТЕСТ ДЛЯ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

ТЕСТ ДЛЯ УЧИТЕЛІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ

ТЕСТ ДЛЯ УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ

https://osvita.ua/school/teacher-certification/91694/

 


« повернутися

Вхід для адміністратора