A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Оголошено набір вчителів до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті»

Дата: 05.03.2024 08:56
Кількість переглядів: 19

Шановні освітяни! 

КЗ "ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ" інформує, що команда проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», що виконується IREX in Ukraine, у партнерстві з Міністерство освіти і науки України та Академія Української Преси оголошує старт набору вчителів, які прагнуть впроваджувати сучасні методики навчання та сприяти розвитку медіаграмотності серед молодого покоління.

Мета проєкту — зміцнити навички критичного сприйняття інформації для боротьби з дезінформацією та пропагандою, а також сформуват  попит на якісну інформацію серед освітян та учнівства шляхом інтеграції навичок інфомедійної грамотності в освітній процес.

✍Реєстрація триватиме з 1 березня по 1 квітня 2024. Детальніше про умови участі у проєкті дізнайтесь на офіційній сторінці за посиланням.

Запрошуємо вас долучитися до нашої спільноти вчителів та заохочуємо поширювати інформацію серед зацікавлених колег, щоб спільно зміцнювати роль освіти у формуванні свідомих та медіаграмотних громадян сучасного інформаційного суспільства! 

Проєкт «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства США в Україні та в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури та інформаційної політики України та Академією української преси.

Джерело: https://l2d.in.ua/?fbclid=IwAR22bQvW6uLW6KZvNumN4MWbG2kcZ3ApTnu35beTnf1GZQpy5UD-2z9KyQY


« повернутися

Вхід для адміністратора