A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Семінар-практикум для професійної спільноти вихователів закладів дошкільної освіти Височанської селищної ради

Дата: 04.03.2024 16:37
Кількість переглядів: 25

28 лютого 2024 року в КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» відбувся семінар-практикум для професійної спільноти вихователів закладів дошкільної освіти Височанської селищної ради за темою «Формування основ патріотичного виховання у дошкільників як засобу всебічного розвитку особистості майбутнього громадянина».

Семінар-практикум проходив в формі інтерактивної ділової гри в творчій, дружній атмосфері.

Питання національно-патріотичного виховання дошкільників в умовах сьогодення, важливість педагогічного та батьківського впливу на виховання патріотичних почуттів та національної свідомості у дошкільників були висвітлені вихователем-методистом КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» Любов’ю Ярошенко.

Вихователь КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» Оксана Демченко презентувала досвід роботи закладу з організації роботи щодо національно-патріотичного виховання в закладі дошкільної освіти та розповіла про проведену роботу протягом 2023-2024 років у садочку.

Досвід роботи Юлії Зінов’євої, вихователя КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО», з використання онлайн-сервісів Book Creator для створення навчальних цифрових посібників та jigsawplanet для онлайн-пазлів стане в нагоді педагогам під час дистанційної освіти та закріплення знань вихованців, набутих під час занять.

В процесі проведення ділової гри «Національно-патріотичне виховання в закладі дошкільної освіти» педагоги виконували низку творчих інтерактивних завдань. Кожен дошкільний заклад в цікавій формі представив види роботи з дітьми щодо ознайомлення дошкільників з рідним селищем.

Захопливим був майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки «Дзвіночок», який показала вихователь КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» Марина Зварич.



« повернутися

Вхід для адміністратора