A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Топові проєкти цифрової трансформації освіти і науки до Дня цифрового навчання

Дата: 01.03.2024 08:23
Кількість переглядів: 12

Інтерактивні відео для розвитку дошкільнят, онлайн-курси для педагогів, подання заяв на вступ до ЗВО через е-кабінет, спеціальні чат-боти для батьків — усе це можливо завдяки цифровізації. 

Ми активно впроваджуємо цифрові інструменти, щоб відповідати потребам та викликам в освітній і науковій сферах ⬇️

Девайси, які ми передаємо спільно з партнерами, забезпечують доступ до освіти учням, які через війну не можуть відвідувати школи. А мережа цифрових освітніх центрів дає можливість готуватися до уроків, долучатися до позашкільних активностей, спілкуватися з однолітками та отримувати підтримку від менторів. 

Водночас, крім розбудови цифрової інфраструктури, важливий і цифровий контент, який педагоги і вихователі можуть використовувати під час занять з дітьми. 

І, звісно, е-послуги — один із найважливіших напрямів цифровізації. Залишаємо в минулому папки на зав’язках і впроваджуємо спеціальні сервіси, через які можна подати на конкурс наукові проєкти. А щоб перевірити документи про освіту, — потрібно зробити кілька кліків на сайті ЄДЕБО. 

Також активно працюємо над розробленням освітнього застосунку Мрія, у якому буде електронний учнівський, інформація про успішність і велика бібліотека освітнього контенту.

⭐️ Сьогодні, у День цифрового навчання, розповідаємо про топові проєкти цифрової трансформації освіти і науки в Україні. Гортайте добірку!


« повернутися

Вхід для адміністратора