A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Презентація Дорожньої карти для підвищення якості навчання державною та мовою корінних народів і національних меншин (спільнот) у ЗЗСО на 2023-2027 рр.

Дата: 28.02.2024 10:46
Кількість переглядів: 10

Основними завданнями національної мовної та освітньої політик України є укріплення державної мови як важливого чинника формування національної та громадянської ідентичності й одночасне сприяння розвитку рідних мов представників корінних народів і національних меншин (спільнот), забезпечення їхньої активної ролі в освітньому процесі.

Міністерство освіти і науки України розробило «Дорожню карту створення умов для підвищення якості навчання державною мовою та мовами корінних народів і національних меншин (спільнот) у закладах загальної середньої освіти України на 2023-2027 роки».

📍 1 березня о 10:30 МОН за сприяння Ради Європи організовує презентацію дорожньої карти.

➡️ Дорожня карта визначає напрями роботи та заходи, які допоможуть освітнім управлінцям, учительству на кожному етапі загальної середньої освіти, а також сприятимуть ефективній взаємодії всіх учасників освітнього процесу. 

На заході презентують перелік конкретних кроків і завдань, які треба втілити, щоб забезпечити ефективну реалізацію законів і нормативних документів з урахуванням інтересів і потреб представників корінних народів та національних меншин (спільнот) України.

🔹Трансляцію презентації можна переглянути на фейсбук-події Дорожня карта для навчання державною та мовами корінних народів і національних меншин (спільнот) та на ютуб-каналі МОН: https://bit.ly/3Te7ql1


« повернутися

Вхід для адміністратора