A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Семінар-практикум для професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Височанської селищної ради

Дата: 27.02.2024 11:53
Кількість переглядів: 35

23 лютого 2024 року відбувся семінар-практикум для професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Височанської селищної ради за темою «Особливості комунікації з військовослужбовцями та членами їхніх родин».

Метою зустрічі було вдосконалення професійної компетентності щодо комунікації з членами родин військових та з ветеранами.

Спікерка семінару, практичний психолог КЗ "ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "ПРОМІНЬ" Проскуріна Анастасія Олександрівна, розкрила суть військової психології. Допомогла зрозуміти особливості світосприйняття ветеранів війни. Надала рекомендації щодо особливостей комунікації з ними.

Протягом семінару практичні психологи та соціальні педагоги опрацьовували прийоми налагодження ефективної комунікації з людьми, яким притаманна мілітарна психологія. Також учасники семінару ознайомилися з основними психопрофілактичними заходами спілкування з військовослужбовцями та членами їхніх родин.

Особливу увагу приділили спеціальним формам надання психологічної допомоги дітям з родин військових.


« повернутися

Вхід для адміністратора