A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

ІV Міжнародний фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці

Дата: 23.02.2024 10:34
Кількість переглядів: 49

З 25 лютого відбудеться 4й Міжнародний (Х Всеукраїнський, ХХ Всекримський) конкурс учнівської та студентської творчості "Змагаймось за нове життя" присвячений Лесі Українці 

До участі у Фестивалі-конкурсі запрошуються дошкільнята, учні 1-11 класів закладів загальної середньої та професійної освіти, діти з особливими освітніми потребами, студенти закладів фахової перед вищої та вищої освіти, а також автори теле- і радіопередач для молоді.

У Фестивалі-конкурсі також можуть брати участь представники громадських організацій національних меншин України, Криму та закордонних українців.

Участь у Фестивалі-конкурсі є добровільною.

Фестиваль-конкурс проводиться у таких номінаціях: «аудіовізуальний твір», «вокал», «декламація», «інсценізація», «малюнок», «науково-пошукова робота», «твір».

 

Фестиваль-конкурс проводиться в семи вікових категоріях:

✔ дошкільнята (номінація «декламація»)

✔ учні 1-2 класів (номінації «декламація», «малюнок»);

✔ учні 3-4 класів (номінації «декламація», «малюнок»);

✔ учні 5-7 класів (номінації «декламація», «малюнок»);

✔ учні 8-9 класів (номінації «аудіовізуальний твір», «вокал», «декламація», «інсценізація», «малюнок», «твір»);

✔ учні 10-11 класів (номінації «аудіовізуальний твір», «вокал», «декламація», «інсценізація», «малюнок», «науково-пошукова робота», «твір»);

✔ студентська молодь (номінації «аудіовізуальний твір», «вокал», «декламація», «інсценізація», «малюнок», «науково-пошукова робота», «твір»).

Для участі у Фестивалі-конкурсі необхідно в період з 25 лютого до 25 березня 2024 року включно подати заявку на сайті konkurs-lesya.com.ua.

ПОЛОЖЕННЯ КОНКУРСУ 2024

https://konkurs-lesya.com.ua/polozhennya


« повернутися

Вхід для адміністратора