A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Розпочато другий етап експертизи освітніх програм повної загальної середньої освіти, розроблених не на основі типових освітніх програм

Дата: 22.02.2024 08:21
Кількість переглядів: 10

Державна служба якості освіти провела перший етап експертизи освітніх програм повної загальної середньої освіти, розроблених не на основі типових освітніх програм (рівень початкової освіти, 1–4-ті класи):

✅ освітньої програми початкової школи науково-педагогічного проєкту «Інтелект України»

✅ освітньої програми початкової освіти «Східні мови»

✅ освітньої програми початкової освіти «Світ чекає крилатих»

✅ освітньої програми початкової освіти за вальдорфською педагогікою

✅ освітньої програми початкової освіти у закладах загальної середньої освіти, які працюють за системою розвивального навчання (цикли І і ІІ)

✅ освітньої програми початкової школи за педагогічною технологією «Росток» (цикли І і ІІ)

✅ освітньої програми початкової освіти за системою розвивального навчання ДРіМ (Давидова В.В., Рєпкіна В.В., Максименка С.Д. та ін.) (цикли І і ІІ)

✅ освітньої програми «Освіта. Діти. Майбутнє» початкової освіти (цикл І).

Встановлено відповідність цих освітніх програм вимогам законодавства у сфері освіти та розпочато другий етап експертизи. Другий етап експертизи передбачає внутрішнє та зовнішнє оцінювання якості освітньої програми і триває відповідно до тривалості циклу освіти.

Докладно — у публічному звіті Голови Державної служби якості освіти України Руслана ГУРАКА👉 https://sqe.gov.ua/publichniy-zvit-2023/


« повернутися

Вхід для адміністратора