A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Науково-освітній проєкт «Арт-простір допитливого природознавця»

Дата: 24.01.2024 15:33
Кількість переглядів: 33

Відповідно до Плану роботи на 2024 рік Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Природничий факультет Українського державного університету імені Михайла Драгоманова з 01 лютого 2024 року організують проведення науково-освітного проєкту «Арт-простір допитливого природознавця» у 2023/2024 навчальному році (далі – Проєкт).

Положення про науково-освітній проєкт «Арт-простір допитливого природознавця» розміщене в розділі "Шкільне наукове дослідництво" головної сторінки сайту НЕНЦ: https://nenc.gov.ua/ та на сторінці Проєкту - https://nenc.gov.ua/?page_id=48471.

До участі у Проєкті запрошується учнівська молодь закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти України. Формат участі – заочний.

Учасникам необхідно до 07 лютого 2024 року пройти реєстрацію за формою:

https://forms.gle/M9Zx84e4uHSqJQ5c6.

На першому етапі реалізації Проєкту учасникам необхідно ознайомитись з анонсом науково-освітнього модулю «Магія хімії: мистецтво і наука експерименту» на сторінці Проєкту - https://nenc.gov.ua/?page_id=48471 та прийняти активну участь в освітньому процесі.

Координатори Проєкту: Богатиренко Вікторія Альфредівна, кандидат хімічних наук, доцент кафедри хімії природничого факультету УДУ імені Михайла Драгоманова; Юринець Ірина Андріївна, завідувач відділу біології НЕНЦ.

Контактна інформація: е-mail: kh_ipgoe@npu.edu.ua, biology@nenc.gov.ua.

Лист НЕНЦ від 17.01.2024 р. №16 "Про участь в науково-освітньому проєкті «Арт-простір допитливого природознавця» у 2023/2024 навчальному році"


« повернутися

Вхід для адміністратора