A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Всеукраїнський родинний конкурс «Вишиванка – оберіг моєї родини» (приурочений до Дня вишиванки)

Дата: 22.01.2024 08:21
Кількість переглядів: 45

Відповідно до Указу Президента України №580/2015 про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 рр., з нагоди Дня вишиванки, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України оголошує проведення Всеукраїнського родинного конкурсу фотопрезентацій «Вишиванка – оберіг моєї родини».

Конкурс проходить під гаслом: «Вишиванку вдягай – Україну прославляй!»

Вишиванка має багату історію, а також з нею пов'язано чимало українських традицій. Вишиванка - оберіг українського народу, символ здоров'я, краси та щасливої долі, одяг вільних людей, символ української сили та сучасна зброя.

Вишиванка – символ України,

Кожної великої родини,

Нашої історії та мови

Залюбки вдягаємо її знову!

Конкурс проводиться з метою ознайомлення про історію та культурне значення вишиванки, виховання духовності, моральності, патріотизму, сприяння творчій діяльності, популяризації народних традицій як безцінної спадщини.

 

До участі в конкурсі запрошуються родинні команди учнівської молоді закладів загальної середньої та позашкільної освіти, студентів закладів вищої освіти, та всіх, хто шанує сімейні традиції.

Роботи подаються в електронному вигляді. Вимоги:

✔ формат презентації - PDF

✔ об’єм презентації - 3 слайда (сторінки)

✔  в презентації матеріал має бути в такій послідовності:

1. Перший слайд (сторінка) - титульна сторінка, на якій має бути обов'язково вказано: назва роботи у вигляді слогана (гасло/заклик); прізвище, ім’я, по батькові автора презентації; прізвище, ім’я, по батькові керівника, назва навчального закладу; місто та область, контактний телефон

2. Другий слайд (сторінка) - фото/фотоколаж родини у вишиванках

3. Третя слайд (сторінка) - опис символіки на вишиванках

Критерії оцінювання робіт: назва роботи, стиль оформлення фото, опис символіки

Прийом робіт до 1 квітня 2024 р.

Увага! конкурсні матеріали надсилати на електрону адресу: myroshnyk@nenc.go.ua

Обов’язково вказати в темі листа назву конкурсу «Вишиванка – оберіг моєї родини»

Переможці конкурсу нагороджуються грамотами відповідного ступеня.

Презентації переможців будуть висвітлені в інформаційних засобах Міністерства освіти і науки України та Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Пропонуємо взяти участь у виставковому комплексі НЕНЦ для більш кращого, візуального відчуття української, громадянської ідентичності. Детальну інформацію про виставку та реєстрацію можна дізнатись у координатора проекту, контакти нижче в цьому листі.

Інформацію щодо підсумків проведення Конкурсу та його переможців буде розміщено на офіційному сайті Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 098-749-09-70 або 050-859-24-89 (09:00 – 16:00 в робочі дні) координатор проєкту, методист НЕНЦ - Олександра МИРОШНИК.

Лист НЕНЦ від 18.01.2024 р. №18


« повернутися

Вхід для адміністратора