A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Класних керівників запрошують долучитись до онлайн-лабораторії

Дата: 07.12.2023 09:00
Кількість переглядів: 13

Digital Labs запрошує класних керівників середніх або старших класів долучитись до онлайн-лабораторії, присвяченої подоланню нагальних викликів сучасної освіти.

Участь у програмі можуть узяти педагоги, які мають понад два роки досвіду роботи класним керівником, мотивацію вчитися та впроваджувати зміни на роботі.

У ході онлайн-заходу учасники дізнаються, як автоматизувати регулярні задачі, збудувати сильний особистий бренд, навчитись орієнтуватись на результат та знаходити спільну мову з усіма: від учнів до керівництва школи.

Також педагоги обговорять з психологом, як залишатися в ресурсі та навчитися турбуватися про себе.

Учасники прослухають понад 15 практичних лекцій про концептуальні, законодавчі та юридичні аспекти роботи, основи проєктного менеджменту, підтримку ментального здоров’я, нестандартні підходи до виховання та цифрові інструменти, які економлять час та ресурси.

Окрім того, освітяни візьмуть участь у трьох особистих менторських сесіях з грантовими експертами, а також розробниками методологій, професорами та викладачами з ЄС, Великої Британії та України.

Очікується, що за два тижні учителі прокачають навички класного керівника та розроблять ідею, як покращити виховний процес, з якою зможуть податися на грант.

За результатами такого навчання педагоги отримають шанс здобути стипендію 500 євро на професійний розвиток.

Онлайн-лабораторія працюватиме з 3 до 16 лютого. Робочою мовою буде українська та англійська з перекладом.

За цей період відбудеться чотири інтенсивних сесії, що проходять по суботах і неділях з 10:00 до 20:00.

Також по будніх днях триватиме робота в командах та консультації з менторами, такі заняття відбуватимуться з понеділка по п’ятницю з 15:00 по 20:00.

Приймання заявок для участі в програмі триватиме до 19 грудня 2023 року.

БІЛЬШЕ ПРО ПРОГРАМУ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора