A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Всеукраїнський конкурс есе ім. Сергія Кемського

Дата: 19.10.2023 10:19
Кількість переглядів: 55

Конкурс проводиться для вшанування пам’яті журналіста, політолога, Героя Небесної Сотні Сергія Кемського та з метою формування й розвитку умінь і навичок літературної діяльності учнів, підтримки талановитої молоді та творчої праці педагогів.

До участі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти.

Умови участі у Конкурсі, вимоги до творчих робіт і критерії оцінювання викладені в Умовах проведення Всеукраїнського конкурсу есе ім. Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи, що додаються.

Етапи проведення:
– реєстрація до 01 жовтня 2023 року (реченець – 23.59 01 жовтня 2023 року) за покликанням.

– до 02 жовтня на електронні адреси керівників учасників/учасниць, вказаних у цій формі, надійде запрошення на участь в онлайн вебінарах, на яких будуть детально роз’яснені умови/вимоги та консультації щодо написання есе.

 

– написати та надіслати у період з 10 по 31 жовтня (реченець – 23.59 31 жовтня 2023 року) після проходження настановчих вебінарів на електронну адресу ukrlingvo@man.gov.ua аналітичне есе на тему «Жест забуття і прощення хоч й пасує скривдженим, практикується (все ж) тими, хто цієї кривди завдав» (Теодор Адорно, переклад Віталій Мудраков, джерело http://aawe.blogsport.de/images/Theodor20W20Adorno2020Was20heisst.pdf)

Зверніть увагу! Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учня, написаним за принципом доброчесності. Будь-які цитування та запозичення без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат і такі роботи не розглядатимуться.

Просимо кандидатів у темі листа та назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад, Корчук Оксана_есе.doc).

Результати проведення Конкурсу будуть розміщені на сайті Національного центру «Мала академія наук України» після 21 листопада 2023 року.

Додаткова інформація за електронною адресою ukrlingvo@man.gov.ua та за телефоном: +38 097 545 14 84, Анна ЧУМАК (у робочий час з 09.00 до 18.00, крім вихідних).

З повагою

 

Анна Чумак, методист лабораторії культурної освіти та гуманітарних дисциплін НЦ “МАНУ”, канд. філос. наук, член експертної комісії

097 545 14 84

ttps://kyivobl-man.in.ua/zaproshuyemo-do-uchasti-u-vseukrayinskomu-konkuris-ese-im-sergiya-kemskogo-do-dnya-gidnosti-ta-svobody/


« повернутися

Вхід для адміністратора