A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек "Вірю в майбутнє твоє, Україно!"

Дата: 02.10.2023 08:51
Кількість переглядів: 15

З 1по 31 жовтня 2023 р. у межах Міжнародного місячника шкільних бібліотек відбудеться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!».

Захід сприятиме втіленню основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 6 червня 2022 року № 527, а також приверненню уваги до питання патріотичного виховання у нашій державі, розкриттю виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості.

 В умовах повномасштабної війни особливого значення набуває національно-патріотичне виховання. Загальноприйнятим є розуміння патріотизму як усвідомлене почуття любові до Батьківщини та діяльність, що спрямована на служіння та захист інтересів своєї Вітчизни. Патріотизм є однією з найважливіших соціально-психологічних характеристик людини як особистості. Патріотизм належить до вищих людських почуттів, що характеризують людину як громадянина, носія певних духовних якостей.

ЗАПРОШУЄМО ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕКАРІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ГРОМАДИ ВЗЯТИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ МІСЯЧНИКУ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора