A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Локація «Шляхи подолання психологічних втрат»

Дата: 31.08.2023 17:27
Кількість переглядів: 65

Напередодні 1Вересня

Ми, як Мавки лісові

Відчували на собі стихії.

І Володар лісу розповів,

Що чекають

наше панство зміни.

Згуртувались,

Що ж, продовжуємо бій.

Дев’ять місяців тривалої події,

Ти нам, Господи, натхнення надішли,

Щастя й здійснення Мирської Мрії!

                                                            Ірина БОБРОВА,

                                                            психологиня КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ»

 

30 серпня 2023 року представники психологічної служби, вихователі та вчителі закладів освіти Височанської селищної ради нарешті мали змогу зустрітися на локації «Шляхи подолання психологічних втрат», яка проходила в межах серпневого педагогічного форуму «РАЗОМ ДО ЗНАНЬ! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!».

На захід були запрошені координаторки проєкту «Поруч» Всеукраїнського громадського центру «Волонтер», що реалізується при фінансовій підтримці ЮНІСЕФ, Поліна Тимошенко та Тетяна Бондаренко, які провели майстер клас тренінгу «Техніки зцілення під час війни». В межах даного тренінгу присутні мали змогу опанувати навички надання первинної психологічної допомоги учасникам освітнього процесу.

З учасниками заходу було опрацювано техніки психічного зцілення та підтримки ментального здоров’я: вправи за методом Якобсона для подолання стресу, розгортання уяви для творчого налаштування на подолання перешкод, техніки заземлення для зміцнення стабільності.

Тренінг налаштував педагогічну спільноту на позитивний творчий лад, став невичерпним джерелом підтримки, натхнення та подальшого саморозвитку, а найголовніше й набуття його учасниками неоціненного досвіду, що активно використовуватиметься у власній професійній діяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора