A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

РОБОТА ЛОКАЦІЇ З НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

Дата: 31.08.2023 17:02
Кількість переглядів: 17

30 серпня 2023 року в межах серпневого педагогічного форуму педагогічних працівників Височанської селищної ради під час роботи локації «Національно-патріотичне виховання в ЗДО» було розкрито особливості організації національно-патріотичного виховання в закладах дошкільної освіти.

В ході роботи проведено інтерактивну гру «Віночок» та ознайомлено вихователів з давніми традиціями українського народу. Учасникам заходу було представлено український обряд закосичення, що створив неймовірну, незабутню  атмосферу.

Під час майстер-класу педагоги виготовили традиційний український дівочий головний убір - перев'язку.

Аліна Трощій, керівник гуртка з національно-патріотичного виховання КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО», презентувала власний досвід роботи та подарувала всім присутнім календар тематичних свят.

Хочеться відмітити, що педагоги наших закладів дошкільної освіти будують свою роботу, враховуючи важливість національної спрямованості освіти, її органічну єдність з національною історією і традиціями, на збереженні і збагаченні культури українського народу.



« повернутися

Вхід для адміністратора